SET JASTËKU MBËSHTETËS

Jastëk mbështetës me përshtatës rripi për të siguruar jastëkun mbështetës tek sistemi mbajtës, rripi i baterisë, ose rripi i belit të një baterie AR me çantë shpine. Për BGA 100, KMA 130 R, FSA 130, FSA 130 R, FSA 135, FSA 135 R dhe KMA 135 R.

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin