Set mbështetës me jastëk

Jastëk mbështetës me përshtatës rripi për sigurimin e jastëkut mbështetës pas sistemit mbajtës,
rripit të baterisë ose rripit të ijeve të një baterie me çantë shpine AR. Për BGA 100, KMA 130 R, FSA 130 dhe FSA 130 R.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin