Set mirëmbajtjeje dhe pastrimi për FS

Për mirëmbajtjen e motokosave dhe gërshërëve STIHL. Set mirëmbajtjeje dhe pastrimi për FS – paketë provë.

1 x Multispray, 50 ml.
1 x Superlub FS, 40 g.

Set mirëmbajtjeje dhe pastrimi për FS Plus – paketë promovuese.

1 x Multispray, 400 ml.
1 x Superlub FS, 80 g.
1 x Varioclean, 500 ml.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin