Set mirëmbajtjeje dhe pastrimi për Imow dhe korrëset e barit

Set pastrimi dhe mirëmbajtjeje për iMOW® dhe korrëset e barit. Për pastrim efektiv të mbulesës, pjesës korrëse dhe stacionit të instalimit iMOW®. Në set përfshihen:
1 × MultiClean, 500 ml.
1 × furçë pastrimi me tel kruajtës.
1 × copë speciale pastrimi.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin