Set pastrimi për mjetet e transportit

Përbëhet nga furça pastruese, një grykë për mjetet e transportit dhe një grykë me kënd 90°. Për RE 90- RE 130 PLUS.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin