Set pastrues bore

Pajisje shtesë për pastrimin e borës me rregullim të thjeshtë, gjatësi praktike dhe anësore nga sedilja e shoferit.
ASP 100: 100 cm gjerësi e pastruesit të borës, për RT 4082.
ASP 125: 125 cm gjerësi e pastruesit të borës për seritë T4 (duke përjashtuar RT 4082), T5 dhe T6.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin