Set për pastrimin e ndotjeve të ashpra

Për pastrimin e ndotjeve dhe mbetjeve të ashpra. Grykë për ndotje të ashpra, tuba zgjatimi (2 × 500 mm), bashkues (2 ×), tub vakuumi 1.75 m i gjatë, Ø 50 mm, për SE 122–SE 133 ME.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin