Set për rregullimin e pozicionit të thikave

Komplet për të rregulluar pozicionin e thikave pas veshjes dhe gërvishtjeve.

Komplet i pozicionimit të thikës, i rregullueshëm, 60 cm: i përshtatshëm për HS 82 T, HSA 94 T.
Komplet i pozicionimit të thikës, i rregullueshëm, 75 cm: i përshtatshëm për HS 82 T, HSA 94 T.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin