Set plehërimi

Set pajisjesh shtesë për prerjet e plehërimit.
AMK 082: Shumë tehe prerëse dhe pajisje plehërimi për një gjerësi prerjeje 80 cm për RT 4082.
AMK 097: Pajisje plehërimi për një gjerësi prerjeje 95 cm, për modele të veçanta të serisë T5.
AMK 097 S: Pajisje plehërimi për një gjerësi prerjeje 95 cm, për modele të veçanta të serisë T4.
AMK 112 S: Pajisje plehërimi për një gjerësi prerjeje 110 cm, për modele të veçanta të serisë T4.
AMK 127: Pajisje plehërimi për një gjerësi prerjeje 110 cm dhe 125 cm, për modele të veçanta të serive T5 dhe T6.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin