Set plehërimi

Set plehërimi me shumë tehe dhe komponentë të nevojshëm për plehërim.
AMK 039: Për modele me gjerësi prerjeje 37 cm.
AMK 043: Për modelet me gjerësi prerjeje 41 cm, përveç korrëseve me bateri RMA 443 VC (6338 011 1430) dhe RMA 443 PV (6338 011 1435).
AMK 045: Për modelet e serisë 5 me gjerësi prerjeje 43 cm.
AMK 048: Për modelet me gjerësi prerjeje 46 cm, përveç serisë 2 dhe korrëseve me bateri RMA 448 VC (6358 011 1430) dhe RMA 448 PV (6358 011 1435).
AMK 056: Për modele me benzinë të serisë 7 me gjerësi prerjeje 54 cm.
AMK 065: Për RMA 765 V.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin