Set shkrimi

Seti jonë i ri i shkrimit, i paketuar në një kuti të zezë dhurate, përmban një stilolaps dhe një laps mekanik. Detajet me kontrast në ngjyrë portokalli dhe veshja e butë në prekje sigurojnë një mbajtje të rehatshme.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin