Set thikash plastike

Për PolyCut 2-2 dhe 3-2, 8 thika plastike
PërPolyCut 6-2, 12 thika plastike.
Për PolyCut 6-3, 7-3, 20-3, 41-3, 12 thika plastike.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin