Set tubash mbrojtës

Katër tuba mbrojtës për shkopin e krehërit me qëllim që të pakësohet dëmtimi i degëve dhe ullinjve. Për SP 90, SP 90 T, SP 92 C-E, SP 92 TC-E, SPA 65 dhe SP-KM.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin