SG 11 Plus

Spërkatës dore me grykë të rregullueshme për shpërndarjen e agjentëve spërkatës dhe zbutësve, si psh. CP 200, Superclean dhe Varioclean. Me kapacitet 1.5 l, presion maksimal 3 bar dhe vulat EDPM për agjentët pastrues dhe zbutësit ndodhen në rangun 7 – 14 pH. Pompa është e pajisur me një element të veçantë mbrojtës që mundëson një jetëgjatësi të madhe të shërbimit.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin