SG 31

Spërkatës manual, veçanërisht i përshtatshëm për përdoruesit privatë. Manovrim i lehtë falë hapësirave të mëdha të mbushjes, valvulës ergonomike të mbylljes dhe tubit teleskopik. Përfshihet hinka dhe gryka me sprucim me ventilator.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin