SG 51

Spërkatës shpine për përdorim të rastësishëm dhe profesional. Më shumë rehati për përdoruesin falë levës së pompës të montuar në anën e djathtë ose të majtë dhe valvul mbylljeje ergonomike. Ndërtim i fortë me jetë të gjatë shërbimi, edhe me përdorim profesional. Gjatësia: përafërsisht 50 cm, gjerësia: përafërsisht 50 cm, thellësia: përafërsisht 22 cm.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin