Shall Unisex

Aksesori më esencial i punuar për stinën e dimrit. Shiritat në ngjyra karakteristike portokalli dhe gri e bëjnë këtë shall vërtet special. Etiketa e qepur “LEGENDARY PERFORMANCE” është një detaj tjetër shtesë.

Materiali: 100% poliakrilik

Gri e errët: Përmasa përafërsisht 170 cm × 30 cm

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin