Sharra krasitëse

Për sharrim të shpejtë dhe preciz, dhëmbëza japoneze me 3 anë, çelik i veshur me krom, i kalitur me impulse, teh në formë konike, dorezë ergonomike me 2 komponentë, rezistente ndaj gërryerjes. Këllëfi mund të montohet në të dy krahët, si për ata që përdorin dorën e majtë, ashtu edhe për ata që përdorin të djathtën.
Me teh sharrues të drejtë për përdorim universal në kopshtari dhe hortikulturë, si edhe në industrinë e ndërtimit. PR 24, 24 cm teh sharre, 305 g, degë Ø deri në 100 mm
PR 33, 33 cm teh sharre, 370 g, degë Ø deri në 150 mm
Me një teh sharrues të harkuar për sharrime pa presion, duke përfshirë punët mirëmbajtëse
për pemët.PR 27 C, 27 cm teh sharre, 358 g, degë Ø deri në 120 mm PR 33 C, 33 cm teh sharre, 391 g,
degë Ø deri në 150 mm.I përbërë nga çelik karboni i kalitur për sharrim të shpejtë të sipërfaqeve të lëmuara prerëse. Dhëmbë të grupuar me hapësira ndarëse, dorezë e lakuar e bërë nga dru ahu.
PR 32 CW, 32 cm teh sharre, 230 g, degë Ø deri në 150 mm.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin