Sharrë me teh rrethor, me dhëmbë gdhendës WoodCut

Vegël e përbërë me çelik special për motokosa me performancë mesatare dhe të lartë. Për shkurre të dendura, trungje të holla pemësh, sharrim dhe punē pastrimi.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large