Sharrë me teh rrethor, me dhëmbë gërvishtës WoodCut

Vegël e përbërë me çelik special për motokosa me performancë mesatare dhe të lartë. Për shkurre të dendura dhe trungje të holla pemësh

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin