Sharrë me teh rrethor, me karabit WoodCut

Vegël dinamike dhe speciale për përdorim në zona të thata, ranore dhe për prerje pranë nivelit të
tokës.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin