SHE 81

Për përdorim në zona me sipërfaqe të mëdha dhe ambientet e jashtme të shtëpisë. Ofron kontroll shpejtësie me pozicione të pakufizuara, grykë të sheshtë dhe funksion fryrës.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin