Shinë Rollomatic G

Me rrjedhje uji në shinën e prerjes dhe hundën e ingranazhit.Prodhuar veçanërisht për GS 461, shina ka dy vrima për të zgjatur shtrirjen e tendosjes, shinë zinxhiri e forcuar.
Për 36 GBE dhe 36 GBM – Gjatësia e shinës 30 cm 2
Për 36 GBE dhe 36 GBM – Gjatësia e shinës 40 cm 2
Për 36 GGM – Gjatësia e shinës 45 cm

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin