Shishe përzierje

Për përzierje dhe mbushje të thjeshtë me sasi më të vogla karburanti deri në 1 l. Me grykë dalëse të ngushtë, mbushës me hapje të madhe, shkallë matjeje në shishe dhe në kapak. Mund të mbyllet.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin