Shishe vakumi

E nxehtë apo e ftohtë? Shishja jonë e vakuumit i përballon të dyja. Me mure të dyfishta, të izoluara me vakuum, e përbërë prej çeliku, i mban lëngjet e ftohta, të freskëta dhe lëngjet e nxehta, të ngrohta. Edhe praktike, edhe elegante, me gotë të përfshirë.

500 ml

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin