Shtesë për ujin

Për të përshtatur turjelën që mbahet në dorë për të shpuar vrima me ujë. Përfshin mbajtësin, lidhjen e tubit dhe bashkimin për turjelën e shpimit me shtesë 1/2″ deri në 150mm në diametër.Për BT 45.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin