SISTEM MBAJTJE PËR AR L

Sistem mbajtje për shtesat pä mjete të AR 2000 L dhe AR 3000 L. Ofron përshtatje të rripave të shpatullave në 3 nivele, të rregullueshme individualisht sipas gjatësisë së përdoruesit; si edhe rrip mesi fleksibël për punë ergonomike. Energjia furnizohet përmes kabllit lidhës dhe, si një opsion shtesë, përmes përshtatësit AP.

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin