Sistem mbushjeje për karburantin

Për ta rimbushur me lehtësi veglën me karburant pa e mbushur tepër.Për kontejnerët e kombinuar STIHL, kuti benzine STIHL deri në 5 l dhe kontejnerë standardë MotorMix, i përshtatshëm për të gjitha grykat e serbatorëve Ø > 23,5 mm.

Aksesorë: GUARNICIONE.

Për serinë e sharrave me zinxhir MS 200.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin