SP 92 C-E

Shkundëse shumë e lehtë krehër, për ullinj dhe fruta të vogla. E pajisur me motorin 2-MIX. sistemin STIHL kundër dridhjeve dhe ndezjen ergonomike. Motori kontrollohet me sistemin ECOSPEED, i cili nuk e ngarkon atë gjatë punës.Ofron gjithashtu rrip mbajtës, shpejtësi të rregullueshme të dridhjes dhe gjatësi totale prej 231 cm.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin