SPA 65

Shkundëse ulliri me bateri, me nivele të ndryshueshme dhe të rregullueshme me një shpejtësi të vetme. E fuqishme, me transmision të mbrojtur nga pluhuri, motor elektrik EC, rripin e vetëm të shpatullës si një mjet mbajtës dhe tubin e dorezës në bosht. Idealisht e kombinuar me AR 2000 ose AR 3000 për punë që zgjasin gjatë gjithë ditës.

Gjatësia totale: 225 cm.

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin