Spërkatës me shkumëzim

Efekt i fuqishëm pastrimi në sajë të shkumës që ngjitet pas sipërfaqeve për një kohë të gjatë. I pajisur me grykë spërkatëse që mund të përshtatet vertikalisht ose horizontalisht, kënd pune i rregullueshëm, buton dozimi për përqendrimin e agjentit pastrues dhe shishe 1-litërshe me hapje të madhe mbushëse. Për RE 362 – RE 362 PLUS.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin