SR 450

Spërkatës i fuqishmëm për arritje të gjerë horizontale. Me teknologji të lehtë ndezjeje, rripa të rehatshëm shpatullash dhe dorezë shumëfunksionale me një dorë. Gyp standard i pajisur me tre lloje rrjetash për shpërndarjen e spërkatjes në forma të ndryshme. Pajisur gjithashtu me nje mekanizëm të shpejtë 2-në-1 që kthehet nga spërkatja lëng në spërkatje vetëm pluhur. Matje e lehtë dhe e saktë e konsumit të pluhurit.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti Pesha (kg)
SR 450 63,3 12.8
WordPress PopUp Plugin