Stilolaps prej druri

Ky stilolaps prej druri është dhurata ideale e një cilësie të lartë. Pjesa e poshtme e stilolapsit përbëhet prej druri arre të vajosur, ndërkohë që pjesa e sipërme është metalike dhe krijon një kontrast modern. Ky stilolaps me mbushje në ngjyrë blu është i rehatshëm në përdorim dhe shkruan bukur.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin