Superclean

Spërkatje me funksion dysh: Heq rrëshirën dhe papastërtitë, duke qenë ndërkohë lubrifikant dhe mbrojtës kundër gërryerjeve. Për shtesat e prerjeve, tehet e prerëseve të gardheve dhe sharrat me zinxhir.

Paketim: 50 ml
Paketim: 300 ml

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin