Syze mbrojtëse super fit

Versioni në ngjyrë të kuqe për shikueshmëri të rritur të lazerit të ri STIHL 2-në-1 në kushte jo të favorshme ndriçimi. Sipërfaqe e jashtme dhe e brendshme rezistente ndaj gërvishtjeve, asnjëherë nuk vishen me avull, EN 166.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin