Syze mbrojtëse të integruara

Të gjitha modelet e syzeve të sigurisë LightPlus janë kompatibël me setin e helmetës DYNAMIC X-Ergo (shihni faqen 322).Janë të përshtatshme me setet e helmetës së linjave ADVANCE Vent dhe ADVANCE X-Vent.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin