Teh grirës ShredCut

Teh i dyfishtë prej çeliku për rrallimin dhe grirjen e ferrave të ashpra dhe shkurreve të gjembëzuara.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin