Teh kultivatori

Ndryshon thellësinë dhe shpejtësinë e punës kur kultivoni tokën duke e ngritur ose ulur lehtë veglën brenda ose jashtë dheut.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin