Teh prerës për barin GrassCut

Përbërë nga çeliku. I disponueshëm në versione me numra të ndryshëm tehesh dhe dhëmbësh, për kositjen e barërave të fortë dhe të thatë, si edhe të kallamishteve.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin