Thika shkriftuese BF-MM

Shkrifton dheun e fortë dhe e bën më pjellor. Ideale për kultivimin e tokës dhe ajrosjen e saj. Gjerësia e thikave 22 cm, pesha 2,0 kg. Shkrifton dheun e fortë dhe e bën më pjellor.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin