Thikë xhepi

Kjo thikë xhepi është e përbërë prej çeliku special dhe mund të përdoret për një gamë të gjerë detyrash në natyrë. Doreza e thikës së palosshme me thikë të kyçur prodhohet duke përdorur çelik inox mati dhe tekstil me fibra qelqi dhe në këtë mënyrë do të përballojë të gjitha forcat e ushtruara – duke e bërë atë perfekte për aventura në natyrë.

Thikë: 8 cm

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin