TS 410

Makineri prerëse e lehtë dhe e menaxhueshme. Disqe prerëse 300 mm që presin deri në 100 mm thellësi. Sistemi kundër dridhjes STIHL garanton që makineria të presë mirë. Sistem jetëgjatë i filtrit, procese që të kursejnë energjitë, falë valvulës së dekompresionit.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin