TSA 230

Makineri prerëse me bateri, e lehtë në manovrim, për disqe prerëse 230 mm. E përshtatshme për përdorime në ambiente të brendshme dhe të jashtme, deri në 70 mm thellësi prerje. Ofron lidhje me ujin përmes valvulës rrumbullake, bashkimin me zorrën e ujit për prerje të lagështa, si edhe drejtimin e rripit pa nevojë mirëmbajtje.

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin