Tub tekstil i sheshtë me mbajtëse

12 m i gjatë. Tub me presion të ulët me mbajtëse, mund të mblidhet dhe shpërhapet lehtësisht, duke mundësuar magazinim që kursen hapësirën. Mund të vendoset direkt në veglën e punës. 3 Për RE 90 – RE 170 PLUS.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin