Tuba teleskopikë prej plastike dhe bronzi

Plastik, me gjatësi 52-90 cm: Mund të zgjatet vazhdimisht deri në 90 cm për të rritur rrezen e spërkatjes. Të përshtatshëm për SG 51, SG 71.

Bronz, me gjatësi 159 – 300 cm: Mund të zgjatet vazhdimisht deri në 300 cm për të rritur rrezen e spërkatjes. Të përshtatshëm për SG 31, SG 51, SG 71.

 

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin