Usb 16 gb prej druri

Me këtë USB me lidhës USB 3.0, mund të jeni të sigurt se do të keni të dhënat e juaja gjithmonë me vete. Me dorezë prej druri arre dhe ka kapacitet prej 16 GB. Kapaku i lëvizshëm prej argjendi me logon STIHL, siguron se lidhësi i USB nuk dëmtohet nga papastërtitë.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin