Usb 8 GB në trajtë motosharre

Për këdo që i mungojnë motosharrat në shtëpi: USB-ja jonë në trajtë motosharre ka një lidhje USB 3.0 dhe një kapacitet prej 8 GB. Mbrojtësja e zinxhirit është e lëvizshme dhe mbron lidhësin USB kundër papastërtive.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin