Ushqyes baterie prej druri

Ky ushqyes baterie, i gdhendur prej druri arre, me pjesë të pasme prej alumini, mund të përdoret pa problem me celularë, kamera dhe aparate të tjera. Ushqyesi i baterisë ka bateri me jone litiumi dhe lidhje USB, si edhe mund të vendoset lirisht në xhepat e pantallonave. Është një burim i besueshëm baterie në momentet që dilni jashtë shtëpisë.

Përmasat: 9 × 9 cm

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin