Vaj HP për motor me dy kohë HP Super

«Vaj me tym të pakët» gjysmë-sintetik, i bërë veçanërisht për motorët STIHL. Aftësi e jashtëzakonshme ndezjeje dhe djegieje e pastër, me tym të pakët. JASO-FD, ISO-L-EGD, raporti karburant/vaj 1:50.
Vëllimi: 100 ml (për 5 l).
Vëllimi: 5 l (për 250 l).
Vëllimi: 1 l (për 50 l).
Vëllimi: 10 l (për 500 l).
Vëllimi: 1 l (për 50 l) – shishe matëse.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin