Vaj zinxhiri BioPlus

Vaj veçanërisht miqësor ndaj ambientit, i nxjerrë nga bimët me veçori superiore lubrifikimi dhe adezive. Biodegradueshmëri më e shpejtë dhe vlerësuar mes të tjerave me etiketën ekologjike evropiane, testuar sipas OECD 301 B.
Vëllimi: 1 l.
Vëllimi: 5 l.
Vëllimi: 3 l.
Vëllimi: 20 l.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin